نمک غذا را کم‌کنید

دکتر حسن ریاحی - دکتر رضا قنواتی

هشت گام جهت پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌عروقی
گام ششم:
نمک غذا را کم‌کنید
دریافت بالای نمک می‌تواند باعث افزایش فشار خون شود که عاملی برای بیماری‌های قلبی عروقی است.
انجمن قلب آمریکا پیشنهاد میدهد که افراد بالغ سالم نباید بیش از ۲.۳ گرم نمک در روز دریافت کنند ( معادل یک قاشق چایخوری).
اگرچه کم کردن مقدار نمک افزودنی به غذا، می‌تواند به شما کمک‌کند اما مقدار زیادی از نمک دریافتی، از طریق کنسروها و غذاهای فرآوری شده است، مانند سوپ ها و گوشت‌های آماده. مصرف غذاها به‌صورت تازه و خانگی میتواند این دریافت اضافی را کم‌کند.
درصورتی که شما تمایل به مصرف غذاهای آماده دارید، انواع کم نمک آنها را انتخاب کنید. راه دیگر برای کاهش مصرف نمک انتخاب ادویه در پختن غذاست که با عطر دادن به غذا باعث کاهش مصرف نمک می‌شود.
انتخاب‌های کم نمک: ادویه ها وگیاهان، سس های آماده بی نمک یا کم نمک
انتخاب های پر نمک :غذاها و سوپ های آماده ، سس مایونز و سس سویا ،غذاهای رستورانی