تغذیه در رمضان
تغذیه در رمضان
توجه به توصیههای زیر در مورد تغذیه در ماه رمضان برای حفظ سلامتی بسیار مهم است:
?سهم خوراکیهای چرب، شیرین و شور را در رژیم غذایی خود کمتر و کمتر کنیم. علاوه بر خطرات قلبی عروقی، این خوراکیها، شانس بروز کم آبی و تشنگی را هم بیشتر میکنند.
?در سحر و افطار، از تمام گروههای غذایی مفید مانند سبزیجات و میوهها، غلات کامل، پروتئین، لبنیات و چربیهای سالم به میزان متعادل استفاده کنیم
?در مقابل وسوسهی پرخوری در سحر و افطار مقاومت کنیم. مطالعات نشان میدهند در هنگام گرسنگی، حتی کلمات مربوط به غذا هم بیشتر درک میشوند و مورد توجه مغز هستند. یک یا دو عدد خرما، آب و مایعات گرم و سوپ در افطار، و شام سبک شامل سالاد و غلات کامل و پروتئینهای دارای چربی کم، انتخابهای مناسبی هستند.
?وعدههای کوچک و متعدد غذا و نوشیدن مکرر و مستمر آب در ساعات غیر روزهداری بسیار مهم است؛ و از افزایش وزن و کمآبی جلوگیری میکند.