فیبر بیشتر، نمک کمتر
دکتر حسن ریاحی - دکتر رضا قنواتی
فیبر بیشتر، نمک کمتر
✨از هر فرصتی برای کاهش نمک غذا و جایگزینکردن آن با ادویههای دیگر، آب لیموی تازه و سبزیجات خشکشده و معطر استفادهکنید.
✨غذاهای آماده مقدار زیادی نمک دارند؛ نگذارید کارخانههای بستهبندی برای سلامت شما تصمیم بگیرند!
✨نمکدان باید در سختترین و دور از دسترسترین جای ممکن در آشپزخانه باشد. طوری که با دیدنش بگویید “اصلا بیخیال! نمک نمیزنم”!
✨از فیبرها و اثر ثابت شدهی آنها روی سلامت قلب و عروق و گوارش غافلنشوید. حبوبات، غلات و میوهها، مهمترین منابع فیبر در رژیم غذایی ما هستند. شواهد نشان میدهند، هرچه سهم آنها بیشتر باشد، کلسترول خون کمتر خواهد شد.