هشت گام جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی – گام چهارم
چهارم
از روغنهای سالم در رژیم غذایی خود استفادهکنید:
محدود کردن چربی های اشباع و ترانس از رژیم غذایی یک گام مهم در کاهش کلسترول خون و ریسک بیماری های قلبی عروقی است. سطح بالای کلسترول خون میتواند منجر به ایجاد پلاک (توده) چربی در دیوارهی شریان های شما شود که آترواسکلروزیس یا تصلب شریانها نامیده میشود. آترواسکلروزیس ریسک حمله قلبی و سکته را افزایش میدهد.
شما با راهکارهای زیر میتوانید از مصرف چربی های ناسالم بکاهید :
چربی های روی گوشت را جدا کنید یا گوشت بدون چربی را برای آشپزی انتخاب کنید. از کره و مارگارین در پخت غذا استفاده نکنید. برچسب تغذیهای خوراکیها مثل کیک و چیپس را مطالعه کنید . بعضی از خوراکیهایی که برچسب چربی کاهش یافته را دارند ممکن است حاوی چربی اشباع و ترانس باشند .
از چربی های غیر اشباع استفاده کنید. مثلا روغن زیتون، روغن کانولا و ماهی و آووکادو و دانه ها گزینه های مناسبی برای انتخاب هستند که می توانند به کاهش کلسترول خون کمک کنند.
تمام انواع روغن ها پرانرژی محسوب میشوند .
روغن هایی که بهتر است محدود شوند: کره، کره کاکائو، پالم، روغن ذرت، سس ها چرب، روغن محلی و جامد