بیمار مبتلا به نارسایی قلب در رژیم غذایی خود چه نکاتی را باید رعایتکند؟
بیمار مبتلا به نارسایی قلب در رژیم غذایی خود چه نکاتی را باید رعایتکند؟
![](https://ghalbeshoma.ir/wp-content/themes/Tysiz/images/pro-default.jpg)
محدود کردن مصرف سدیم به دو گرم در روز، باعث می شود فشار خون کنترل شده، ورم شما کمتر شود؛ همچنین باعث می شود مشکلات تنفسی کاهش یافته و پیشرفت نارسایی قلب آرام شود، و در نتیجه دفعات بستری شما نیز کمتر خواهد شد. به این منظور نمکدان را از سفره ی غذای خود حذف کنید و از غذاهای آماده، گوشت های فراوری شده و مواد غذایی کنسروشده و یخ زده و به خصوص غذاهای ساندویچی پرهیز کنید. همچنین به برچسب ارزش غذایی بر روی بسته بندی ها دقت کنید و از مصرف موادی که میزان سدیم آنها از ۱۴۰ میلی گرم در هر وعده ی غذایی بیشتر است پرهیز کنید.