بیمار مبتلا به نارسایی قلب در رژیم غذایی خود چه نکاتی را باید رعایت‌کند؟

بیمار مبتلا به نارسایی قلب در رژیم غذایی خود چه نکاتی را باید رعایت‌کند؟

محدود کردن مصرف سدیم به دو گرم در روز، باعث می شود فشار خون کنترل شده، ورم شما کمتر شود؛ همچنین باعث می شود مشکلات تنفسی کاهش یافته و پیشرفت نارسایی قلب آرام شود، و در نتیجه دفعات بستری شما نیز کمتر خواهد شد. به این منظور نمکدان را از سفره ی غذای خود حذف کنید و از غذاهای آماده، گوشت های فراوری شده و مواد غذایی کنسروشده و یخ زده و به خصوص غذاهای ساندویچی پرهیز کنید. همچنین به برچسب ارزش غذایی بر روی بسته بندی ها دقت کنید و از مصرف موادی که میزان سدیم آنها از ۱۴۰ میلی گرم در هر وعده ی غذایی بیشتر است پرهیز کنید.